Brisanje računa
Računi OkiPaca niso obvezni. Začnite brisanje računa v aplikaciji v nastavitvah ali pošljite e-pošto na privacy@okipaca.com z e-poštnega naslova računa.
Kaj je izbrisano
- OkiPaca profil in zapisi naprav.
- Sinhronizirani zapisi varne obnovitve.
- Naloženi odgovori o vkrcanju, povezani z računom.
- Preslikave strank za obračunavanje OkiPaca, dogodki zaračunavanja in shranjeni kontakti za opomnike za obračunavanje, povezani z računom.
- Čakajoča e-poštna opravila življenjskega cikla, povezana z računom.
- E-poštna sporočila o prihodnjem preizkusu, plačilu in življenjskem ciklu naročnine OkiPaca.
Kaj ni samodejno preklicano
Če izbrišete račun OkiPaca, ne prekličete naročnin Apple ali povrnete nakupov. Naročnine upravljajte v nastavitvah Apple.
Zapis za preprečevanje brisanja
Naročnine Apple lahko po izbrisu računa še naprej pošiljajo dogodke ponudnika. OkiPaca zato obdrži enosmerne zgoščene vrednosti znanih identifikatorjev zaračunavanja na seznamu z omejenimi omejitvami. Ne vsebuje izvirnega identifikatorja zaračunavanja, e-poštnega naslova, dogodka nakupa ali podatkov profila računa in se uporablja samo za preprečevanje ponovnega ustvarjanja izbrisanih zapisov in e-poštnih sporočil življenjskega cikla.
Podatki lokalne aplikacije
Lokalne alarme in dokazne zapise je mogoče počistiti v aplikaciji. Vse načrtovane sistemske alarme je treba preklicati, preden se lokalno brisanje lahko konča.